what if they where white..

shO chompiZarr!
här igen för att utbilda er lite sådär.
fattar folk att jämstäldhet inte bara är nåt att sträva efter mellan könen utan också mellan blattar och svenskar?
det här är ett fett stort ämne och det är omöjligt att få me allt i ett endaste inlägg. här kommer en bråkdel av något mycket större. enjoY!

läste nyss det här (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2075078.ab) och det finns ingen gräns på hur äcklade o arga vi blev. det är inte klokt. och 11 år? det är typ livstid här i sverige. FUCK DET! det kanske är en livstid i ett land där svälten härjar o barn dör men här i sverige har livet inte ens börjat för nån som är 11, så att komma och påstå att det skulle vara en livstid är BULLSHIT rakt av. vi anser att livstids pågår tills personen i fråga dör eftersom en livstid är hela personens liv, fattar ni? sen efter kanske 50 år (beroende på hur gammal personen i fråga är) så kanske personen kan få vilkorlig frihet.. sveriges lagar är så keffa så det finns ingen gräns.

det här är också helt sjukt. en muslimsk kvinna och hennes barn skulle åka viking line kryssning tillsammans me nåra vänner. för att göra scenariot kort så slutade situationen med att mamman blev brutalt misshandlat av viking lines vakter (jag var där och såg ALLT). när poliser kom till platsen så bemöttas kvinnan och hennes familj med sarkasm och man tog inte henne på allvar, dom frågade inte ens om hon ville göra en anmälan utan dom betedde sej allmänt oproffessionellt vilket endel poliser har en tendes till att göra när det är en BLATTE som är brottsoffer.
hela den här grejen slutade med att kvinnas anmälan till diskriminerings ombuds mannen lades ner pga bristande bevis. fett skumt me tanke på att kvinnan hade bildbevis på sina skador + en massa vittnen runt omkring sej som kunde bekräfta händelsen. men nä, viking lines ord vägde tyngre än kvinnans o hennes familj. en idag drömmer kvinnans yngsta dotter som då var 3 år mardrömmar om händelsen och hon är rädd för stora båtar.. det blev ett trauma för henne att se sin lilla mamma bli ner knuffad mot golvet o misshandlad.


en annan grej som hände för ett par år sen var att en kompis pappa fick välja mellan att hamna i fängelset i sverige eller lämna landet och aldrig komma tillbaka för ett brott han inte ens begick.
enligt polisen hade han ''kört rattfull'' och ''slagit polisen när barnen såg på'' haha det konstiga var bara att barnen inte sett sin pappa göra något utav det här som polisen påstog.

hur hade polisen handlat om personerna i dom tre exemplena ovan hade varit svenskar? ja så mkt kanske ni kan räkna ut att det hade INTE blivit som det blev för dom här personerna. hehe det är rätt kul endå för det blir så uppenbart på något sätt. när en blatte blir anklagad för att ha begått ett brott så tar poliserna det på allvar o gör allt för att ställa personen inför rätta. men när en blatte blir UTSATT för ett brott så händer inte mkt. precis som i det första exemplet o det om viking line. när en blatte är offret så blir det helt andra konsekvenser tillskillnad från när en svensk eller europeisk person blir det. är detta rättvist? nej det är det inte,vi är alla människor och lika mycket värda men det syns knappt i domtolen eller när det gäller polisen. fördomarna tar över och folk tar för givet att ''en sån där svarting = problem''. en polis kan köra runt i en förort, ser han en ung invandrarkille som kör en ny BMW så stoppas den här killen med största sannolikhet för att bilen kan vara stulen eller så kanske han köpt den för knarkarpengar,
det finns kanske en minimal liten del av polisen som tänker killen kan jobbat för att tjäna ihop pengar för att köpa sin bil. samma situation me en svensk kille i en BMW, då tar folk det istället som att ''shitt den killen har caSh''.


diskriminering
vem kommer tas på allvar?

se detta för vad det är, en eye opener.

rättvisan är ej rättvis, o den kommer aldri bli det om vi inte gör något åt saken...

peaCe

/h-h-h-aaterzzz


Kommentarer
Postat av: Anna

Tss ... Jag har iallafall annat för mig än att skriva långa utläggningar om hur mycket fel det finns på andra människor. Undrar om ni är dåliga människor eller bara bra människor med dåligt självförtroende.

2008-03-19 @ 19:34:50
URL: http://sandellski.blogg.se
Postat av: Mikaela Olguin

Svar: Ja och jag vet att du tittar på pappret efter att du torkat bort bajset i rumpan :)

2008-03-19 @ 19:38:58
URL: http://mikz.blogg.se
Postat av: Emelie

Sv: Åh så bra, jo min har också vart bra :D

2008-03-19 @ 19:45:07
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: Diana

walla det är synd asså, det finns mycket mörkertal i sverige, då man anmäler flest blattar än svenskar, om en svensk har gjort ett brott väljer man att inte anmäla det. svenskar och blattar som har gjort samma brott får olika straff, fett synd
Peace out !

2008-03-19 @ 20:16:12
URL: http://malkysoltani.blogg.se
Postat av: Cheri

Men, finns det något land där rättvisan verkligen ÄR 100 % rättvis för både parterna?

2008-03-19 @ 20:17:31
URL: http://cherrylicious.blogg.se
Postat av: Marie

Jättetråkigt alla människor har lika värde, å Sveriges starffsystem SUCKS överlag... Jätteledsamt...

2008-03-19 @ 20:18:09
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se
Postat av: Valentina

det e fett tråkigt och jag kommer ihåg för några år sedan när jag inte var muslim utan vanlig svensk blond katt och hade allt lätt för mig så trodde jag mina blattevänner överdrev, jag bara "va snackar ni om, ni sitter här och latar er och gnäller på att ni inte får jobb, ni slåss varje gång ni går ut och gnäller över att ni träffar rasister" osv. men the joke is on me för jag tror att många blir på det sättet just pga. att de blir behandlade som skit. Jag förlorade mitt jobb för någon månad sen då jag tog på mig slöjan och det var fett knas för nu e jag helt nojig när jag ska söka jobb och är inte 100% stolt över min situation som jag var förr. Det är lätt att se problemet men någon måste ju komma på en lösning okckså annars kommer det ju fortsätta såhär.

2008-03-19 @ 20:31:00
URL: http://muslimah.tjejsajten.se
Postat av: S A L I C I O U S

Ni har rätt i vissa grejer. Men JAG är blatte och har varit ett brottsoffer, jag blev behandlad jätte bra av poliserna och hade inte dem tagit hand om mig som dom gjorde efter händelsen så vet jag inte vad jag hade tagit mig till..

2008-03-19 @ 20:40:23
URL: http://SaaaLii.blogg.se
Postat av: S A L I C I O U S

svar: Ja det är skönt men det kanske inte har att göra med om dom är blattar? Dem kanske betedde sig dåligt mot poliserna först..
Jag har en vän som utbildar sig till polis och dem får göra ett jätte stort test där dem kollar om dem har rasistiska åsikter eller om dem är homofober eller sådär...

2008-03-19 @ 20:46:55
URL: http://SaaaLii.blogg.se
Postat av: Emelie

Tror aldirg vi kommer få 100 % rättvisa i vårt land :P

2008-03-19 @ 20:49:00
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: S A L I C O U S

svar: Ja det finns säkert dem som är så. Men det är ingenting jag eller folk i min omgivning har upplevt..

2008-03-19 @ 20:54:54
URL: http://SaaaLii.blogg.se
Postat av: S A L I C O U S

svar: haha nej, ingenting man vill uppleva direkt :P

2008-03-19 @ 21:03:23
URL: http://SaaaLii.blogg.se
Postat av: ludith

både svenskar och blattar borde ha lika värde. De borde inte behandlas sämre för att de är inte svensk/blatte eller annat.

2008-03-19 @ 21:04:55
URL: http://baralollouw.blogg.se
Postat av: tess

Tyvärr som många andra ovan skriver så lär det aldrig finnas en statistik på 100% rättvisa - fast att sträva efter det tycker jag definitivt att vi ska göra. Människor med fördomar finns överallt, i alla kön, i alla raser. Tyvärr finns dem även inom polismyndigheten och det är skam. Alla har rätt till att behandlas lika inför lagen och det jag har sett i min stad så följs det ast undantag finns. Bra att ni tar upp ämnet!

2008-03-19 @ 21:09:22
URL: http://hondenteresia.blogg.se
Postat av: Anonym

apjävlar.

2008-03-19 @ 22:13:55
Postat av: Emelie

Sant, tur att det finns folk som orkar kämpa ;)

2008-03-19 @ 22:17:27
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: HATERZ

hihi taCk för den fina kommentaren 'anonym' hoppas du o alla andra lika iq befriade människor försvinner från vår planet snart ;D så trött på alla äckliga smyg-rasister som inte ens kan stå för sina keffa åsikter.. play on playa!

2008-03-19 @ 22:18:27
URL: http://haterz.blogg.se
Postat av: Emelie

Haha okej ;) bra där

2008-03-19 @ 22:33:05
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N af Uppsala

om inte brott hade funnits så hade polisen varit arbetslösa
så fler brott måste födas
våldtäcksmän borde minska men snattare i butik borde öka

2008-03-19 @ 22:35:23
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: wadne

Det ni som skriver är 100% sant , och om det finns folk som inte håller med er, det är sådana patetiska jävlar .Det är sant att blattar är "mindre värda" i svenska polisernas ögon, och visst är det så att en polisbil kör mycket saktare förbi ett svart ungdomsgäng. Så är det och hoppas verkligen att det inte förblir så.. det är rätt många blatteungdomar som har polis som sin dröm, så hoppas att framtiden ser annourlunda ut och alla kan bli behandlade likadant . Det är sjukt att man kan bli anklagade för sjuka saker pgv sin
hårfärg och bakrund

2008-03-19 @ 22:43:48
URL: http://wadne.blogg.se
Postat av: Kajsa (KAJO)

Intressant blogg. Ska läsa mer när jag hinner!

2008-03-19 @ 22:46:09
URL: http://www.enbartkajsa.blogg.se
Postat av: joel

mm, skönt att se någon som tar det här på allvar utan att slänga upp massa meningslösa åsikter och förvrängda fakta..

dra ner på texten lite bara så tror jag att du/ni kan få en betydligt större publik..

det blir rätt mycket att traggla sig igenom annars..

lycka till med att omvända sverige

2008-03-19 @ 23:02:36
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Ceesay

Välkommen till min blogg. Mode 24/7

2008-03-19 @ 23:05:24
URL: http://www.ceesays.blogg.se
Postat av: Rebecca

Jag är svensk men tillsammans med en blatte, det är det första jag vill säga så att ni inte tror jag är rasist eller något, för det är jag verkligen inte! Det första ni skrev om, livstids fängesle, har inte med svennar och blattar att göra, inte över huvudtaget. Det är bara så det svenska rättsystemet ser ut och precis som ni så tycker jag att det är bullshit, livstid borde vara livstid och inte bara några år, speciellt inte om man gjort som i den där artikeln, som även jag blev förbannad över att läsa! Dock hade straffet varit likadant säkert om det varit en utländsk som begått brottet eller om offret varit svensk.

Sen att poliser tar brott som begåtts utav utlänningar mer allvarligt är inget jag kan yttra mig om eftersom jag inte är polis, vilket inte ni heller är och därför också inte ska säga något om det. Däremot vet jag att över 50% av brotten i Sverige begås av invandrare och självklart blir man som svensk pissed off över det. Tänk er själva, jag vet inte vilket land ni är ifrån. Men tänk er själva att det flyttar skitmånga svenskar dit och att det även är dom som står för majoriteten av kriminaliteten, jag tror att även ni, om ni varit poliser där, tagit itu extra mycket med brotten som svenska människor orsakat. Det hade i alla fall jag gjort. Tänk, av alla människor som bor i det landet så är en liten del svenskar, och så är det dom som förstör. Palla! Ni hade varit skitarga.

Självklart känner man sig orättvist behandlad om man som utlänning blir misstänkt för ett brott man inte begått, det gör man ju var man än kommer ifrån. Men så länge det är utlänningarna som står för det mesta av kriminaliteten i landet så kommer det nog fortsätta, vilket egentligen är förståeligt, är det inte?

Jag hade kunnat fortsätta skriva hur mycket som helst men jag är så jävla trött på den här frågan så det inte är sant.

2008-03-19 @ 23:14:58
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se
Postat av: LizZ

dumma poliser .__.

2008-03-19 @ 23:16:51
URL: http://teaandcookietime.blogg.com
Postat av: H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N af Uppsala

En väninna till mig som är iranier och jurist undrade varför hon som är uppväxt i sverige och talar flytande svenska har sådan fördomar mot svenskar?

Jag svarade att om hon nu är uppväxt här har hon inga fördomar utan hon har sett igenom patrasket det är stor skillnad.

Vem om inte den som är uppväxt här borde se igenom svenskarna? Jag kom härmed på att integrera invandrare är farligt då man ger invandrare chansen att se igenom patrasket som är så mycket farligare än att låta invandrare vara på avstånd med sina fördomar. Fördomar är ej lika farligt som sanningen. Jag kan ana att du är dum i huvudet men om jag får bevis på att du är dum i huvudet blir jag då farligare i mitt beteende gentemot dig.

Har jag rätt eller fel??????????????+++

2008-03-19 @ 23:23:51
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: rdnb

schyysst blogg ju

2008-03-19 @ 23:39:31
URL: http://rdnb.blogg.se
Postat av: agisa

de så jävla sant.. de roliga är att det händer på skolor med. MIN SKOLA. Jag har blivit orättvist behandlad för att jag e blatte. Men tror inte ni är intresserade av varför..

2008-03-19 @ 23:42:20
URL: http://aggisa.blogg.se
Postat av: agisa

haha, aaa.. i get it =)

2008-03-19 @ 23:43:04
URL: http://aggisa.blogg.se
Postat av: agisa

ah, säg mig vilken blatte har nte blivit de? =/
det är för långt och jag e för trött..

2008-03-19 @ 23:50:00
URL: http://aggisa.blogg.se
Postat av: agisa

nejdu, vi i malmö har looov =)

2008-03-19 @ 23:59:32
URL: http://aggisa.blogg.se
Postat av: Dilek Isabelle

FUCKKKKK THIIIIS DÄRFÖR SKALL MAN TAAAAAAAAAAGGGA SÅ FORT MAN FÅR CHANSEN FRÅN SVERIGE. FAST DET ÄR JU INTE 100% RÄTTVISA I VÄRLDEN...MEN SVERIGE BLIR BARA KEFFFARE OOO KEFFARE GENTEMOT OSS UTLÄNNINGAR....SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG

2008-03-20 @ 00:10:31
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Natalie B

välkommen till verkligheten - sverige 2008..
var och varannan människa är smygrasist och begår en invandrare ett brott, säger man att det var en jävla blatte.. men när en svensk däremot begår ett brott, då ser man helt andra anledningar..som att personen i fråga har haft en taskig uppväxt and so on..
det är enligt mig helt stört att det fortfarande är så..2008 som sagt.. men etnocentrismen sitter djupt förankrad i många människors tankeverksamhet.

2008-03-20 @ 00:12:35
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: venus

sveriges straffsytem suger ashårt. jag håller med, livstid means LIVSTID. har man tagit en annan person liv så ska man för fan inte släppas fri efter några futtiga år!! det är helt sick.

det finns både bra och dåliga poliser. jag tycker det är skithemskt hur den muslimska kvinnan behandlades, men tänk på att inte skuldbelägga alla poliser i sverige. inte för att ni gjort det, jag bara påpekar det :).
bra att ni tar upp ett sådant viktigt ämne! skön blogg, jag diggar er!

2008-03-20 @ 00:40:04
URL: http://www.planetenvenus.blogg.se
Postat av: Sofia

shoo första dagen idag ja läste eran blogg..riktig bra måste ja säga ..lycka till :D

peaaace =)

2008-03-20 @ 00:41:24
Postat av: Fuckyourlife.blogg.se

Dooooooooo got your style from me dooouuueee mi know bätter dy vet we come from planten swädeeen with na cash in våra händish ... i know yah löve me becuse wi dont live youhö

2008-09-17 @ 23:36:56
URL: http://sensimillia.blogg.se/
Postat av: PerryCHRISTI

Custom essays writing services complete a lot of <a href="http://www.essaysbank.com">book reports</a> every month. Only experts are able to do it. Thus, if you want to get quality speeches essay paper, you would have to search for custom writing service.

2012-04-12 @ 00:21:21
URL: http://www.essaysbank.com
Postat av: cheap custom writing

In fact, it is not complicated to buy custom research papers when college students are lack of time to write custom paper. Thence, that is normal to look for custom organization.

2012-06-23 @ 19:37:47
URL: http://www.marvelousessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0